kazak ve .....

canı sıkılan bir insan için yapolmış birkaç abuk subuk iş.bugun biraz dertleşmek içimi dökmek istedim aslında . içimdeki tıkıntılardan kime ne olsa bile. profilimde yazdıgım gibi veteriner hekimi ben. ama işsiz. ikizler büyüyor anaokuluna başladılar. bense şimdi daha büyük boşluklarda kaldım evde. pek gelen giden olmuyor bana. yalnızlık zaten çoktu şimdi aldı başını gidiyor. insana dosta ihtiyaç var ama malesef zaman artık o arkadaşlıklara izin vermiyor.kendimi böyle evde bilg. başında saatler harcarken buluyorum. sadece yalnızlıgımı hiçligimi unutmak istercesine . çünkü işsiz olunca insan kendini hiçbir işe yaramayan bomboş bir insan gibi hissediyor. ev geçindirmicem belki ama genede insanın hele ki bir bayanın ekonomik özgürlügünün olması gerek. hoş ev geçindirmicem diyom ama şu zamanda tek maaşa ek aileyi de rahatlatıyor. neyse işsizlik yalnızlık bunalttı dertlerimi yazdım.





















bu bir v yakalı kazaktı. ben tam önünden kesip kestigim yerede mavi kumaşla kenar yaptım kolunada aynısını uyguladım. fermuar dikecektim ama şimdilik duruyo işte . böylece kazagı degerlendirmiş oldum.

5 yorum:

Gülen Tezer dedi ki...

Merhaba; bana bluzum hakkında güzel sözler söyleyip ruhumu okşayan arkadaşımı ziyarete geldim ama baktım ki arkadaş her telden çalan bir veteriner hekim ve bu kadın aynı zamanda ikiz evlat annesi.
Bu durumda asıl bravo sana..
Biliyor musun ama nereden bileceksin, benim de aramızda 20 dk. olan bir ikiz kız kardeşim var. Çok zor bir iş yapıyorsun, Allah kolaylık versin, acılarını göstermesin evlatlarının.
İşsizlik konusunda gelince sokak başına üniversite açılan, canlı hayvan ithal edilen bir ülkede yaşıyoruz ne yazık ki :( ama üzülme ne olur. Bu bizim ülkemizin en önemli sorunuyken; gündem diye, sorun diye başka şeyleri sorunmuş gibi göstermelerinden artık çok sıkıldım. Benim eşim su ürünleri mühendisi, o da işsiz. Artık insanların bir işinin olduğuna şaşıracak hale geldik. Yalnızım diyorsun da, hayır yalnız değiliz; yanında, yörende yalnızlığına eşlik edecek bir işsizler ordusu var. Bir an önce karşına iyi bir iş çıkmasını diliyorum bütün kalbimle.. Evlatlarını öpüyorum, seni de..

Cabam dedi ki...

saol canım benim. insan yaşadıgı kötü şeylerin bir başkasının yaşamasını istemiyor ama yaşanıyor oldugunu görünce burukta olsa seviniyor. çünkü sadece o sorunu yaşayan ben degilmişim diye. bir kuvvet bir amaç baglıyor kendine. paylaştıkça da dagılıyor sıkıntılar. hayırlısını diliyorum ve inan herkese diliyorum. arkadaşım saol dostlugun ve verdigin huzur için. öpüyorum seni....

yurdagül dedi ki...

çokk şık olmuş canım ellerine sağlık güle güle sağlıcakla giy.sevgiler.

yurdagül dedi ki...

canım hemşerim bende aynı senin gibiyim zamanımı forumda bloğumda geciriyorum RABbim en kısa zamanda hayırlı bi iş kabısı açsın sana ve tümm işsiz kardeşlerime bu arada bende giresunluyum güce ilcesinden fakat yıllardır gitmedim almanya doğumluyum şimdi kocelinde oturuyorum.

Cabam dedi ki...

yurdagül bu tatlı dileklerin için saol inan herkesin mutlu olmasını istiyorum. hayırlısını diliyorum ne diyeyim