önlügüm



işte evdekileri degerlendirme olayına girdim. bu eşimin askerdeyken acemide ki kıyafeti. bilirsiniz sanki tekrar askere çagıracaklarmış gibi bu zamana kadar sakladım. ama evden taşınma olayımız olunca biraz evi eleyeyim dedim. bu üst çeket elime geçince bunu atmayayım mutlaka degerlendireyim dedim kumaşı o kadar kaliteliki. neyse sırt kısmını tamamen ayırınca baktım aynı önlük gibi durdu bende neden olmasın dedim ve önlük yaptım giydim nasıl olmuş ?????

5 yorum:

Banuca dedi ki...

Çakı gibi asker olmuşsun:) Ne güzel değerlendirmişsin, ellerine fikrine sağlık... ta, eşin birşey demedi mi, erkekler pek bağlı olur ya askerlik anılarına...

Cabam dedi ki...

ahh o konuda herkesin yaşadıgı şeyleri bende yaşıyom ama ne yapalım bulaşık yıkayacagım yani sırf onun için :))))

nalan dedi ki...

Seninki beğendi mi önlüğü?

Benim eşim emekli olurken emir verdi ne varsa at !dedi...
damatsa asteğmen kıyafetini saklamaya devam ediyor.Ara sıra içinde durduğu kahverengi valizle beraber yok etsem diyorum ama kızım izin vermiyor:)

Gülen Tezer dedi ki...

Kamuflaj kumaşa bayılırım. Kuzenim asteğmenken verilen kıyafetlerini bana verdi ama ben üzerime göre yaptırdım onları. Kumaşı çok güzel, ıslanmıyor olması çok büyük avantaj. Önlüğün çok güzel olmuş. Benim de böyle geniş, her yerimi kapatacak bir önlüğe ihtiyacım var. Dur ben de dikeyim.
Güle güle kullan, güzel olmuş, ellerine sağlık..

Cabam dedi ki...

canım yorumun için saol. inan elde dikiyorum senın gibi benim makinem yok zor ama zevkli oluıyor...